Welkom op onze site ‘Uit Portugal’,

Het startpunt om je te laten inspireren over Portugal en haar producten.

Wij nodigen je graag uit, om via deze site, elke dag mee te reizen naar Portugal en te genieten van de smaakvolle en mooie producten, die dit land te bieden heeft.

Het gevoel en de beleving, welke ik geniet als Portugees, is zo intens, dat ik dit graag met jou wil delen. Hiermee haal ik Portugal, met name centraal Portugal (waar ik vandaan kom) dichter naar Nederland toe.

‘Uit Portugal’ biedt een breed assortiment aan, van producten uit/en informatie over Portugal. Het wisselend assortiment bestaat o.a. uit, de elegante en modieuze slipper collectie Spice Up, heerlijke Portugese delicatessen, typisch Portugese cadeau artikelen en nog veel meer mooie producten.

Daarnaast informeren en adviseren we je graag over de mooie en interessante culturele plaatsen die je kunt bezoeken in Portugal. We hebben daarvoor contacten met plaatselijke reisbureau’s.

Of je nu aanschuift bij een lokale Tasca in Figueira da Foz, om lekkere Sardines te eten met een glas lekkere wijn of een lekkere Nata koopt bij het café op de hoek met een Bica. Geniet en neem ook de tijd om zo’n gezellige open markt te bezoeken, waar je de lekkerste, maar ook mooie Portugese producten kunt kopen, zoals keramiek en mooie handgemaakte producten.

‘Uit Portugal’ daagt u uit en geeft u de mogelijkheid Portugal het gehele jaar door te beleven en te proeven, zodat je de beleving van het mooie Portugal ook in Nederland kan blijven voelen.

Mocht je nog nooit in Portugal zijn geweest, dan nodigen wij je graag uit om iets te proeven, proberen en je te laten informeren over dit mooie land.

Met de Portugese food en non-food producten van ‘Uit Portugal’ brengen wij de Portugese sfeer bij jou in huis!

We nodigen u uit om rustig de shop te bekijken en stel vragen over de producten en/of het land.

Spice up your feet & life

Carlos Bau Santos